Mijn Visie

Als hulpverlener zijn vertrouwen en verbinding belangrijke kernwaarden voor mij. Mijn insteek is om samen met jou woorden te geven aan jouw geschiedenis en waar je tegenaan loopt in het leven. Ik wil jou helpen patronen te herkennen en herstel te vinden op die gebieden waar het moeilijk is voor jou. Verbinding met belangrijke mensen in jou leven, maar ook verbinding met de emoties in jezelf.

Ik werk vanuit christelijk perspectief. Voor mijzelf is het christelijk geloof een bron van inspiratie. In mijn praktijk spreek ik met cliënten die daar prijs op stellen graag over de rol die het geloof in hun leven speelt. Voor anderen is het voldoende om te weten dat we dezelfde uitgangspunten hebben. Ben jij geen christen dan zal het geloof waarschijnlijk niet besproken worden. Ik vind namelijk dat iedereen vrij is om zelf zijn/haar keuzes te maken en zal nooit iets opdringen of veroordelen. Ik probeer aan te sluiten bij jouw behoefte.

"Ouders en kinderen hebben een onverbrekelijke band. Nooit houdt men op de vader of moeder van dat kind te zijn, en nooit houdt men op de zoon of dochter van die ouders te zijn…"
Ivan Boszormenyi-Nagy

Contactgegevens

Marianne Schoonhoven
Seringweg 63
3852 GR Ermelo

Schuiven naar boven