Clienten aan het woord

‘Marianne, ik wil je bedanken voor wat je in mijn/ons leven heb betekend. We hebben veel besproken en er zijn fantastische zaken tot stand gekomen/gebeurd. Jij was daarin een luisterend oor en deskundig ‘medium’. Ik heb zelf beslissingen en keuzes gemaakt, dat is nog wel even wennen. Net als ‘het van mijzelf houden’. Het is goed zo en de tijd zal ons verder leren. Alles onder de zegen en genade van onze Heere en Heiland/Schepper’.

‘Met onze gesprekken zijn we bij de kern van onze problematiek gekomen. Daar wil ik je een compliment voor geven. Marianne, wij zijn erg blij met jou als contextuele therapeut. Vanaf het begin voelde ik een klik met jou, als hulpverlener en had ik er vertrouwen in dat jij mij/ons verder kon helpen’.

‘Bedankt voor alle sessies en leermomenten’.

‘Al wandelend praten met Marianne hielp mij woorden te geven aan wat in mijn hoofd nog een warboel was. Marianne is rustig, kundig en stabiel. Ik beveel haar van harte aan’.

"De liefde verbindt in het verschil"
Dirk de Wachter
Schuiven naar boven