Clienten aan het woord

‘Marianne, ik wil je bedanken voor wat je in mijn/ons leven heb betekend. We hebben veel besproken en er zijn fantastische zaken tot stand gekomen/gebeurd. Jij was daarin een luisterend oor en deskundig ‘medium’. Ik heb zelf beslissingen en keuzes gemaakt, dat is nog wel even wennen. Net als ‘het van mijzelf houden’. Het is goed zo en de tijd zal ons verder leren. Alles onder de zegen en genade van onze Heere en Heiland/Schepper’.

‘Met onze gesprekken zijn we bij de kern van onze problematiek gekomen. Daar wil ik je een compliment voor geven. Marianne, wij zijn erg blij met jou als contextuele therapeut. Vanaf het begin voelde ik een klik met jou, als hulpverlener en had ik er vertrouwen in dat jij mij/ons verder kon helpen’.

‘Al wandelend praten met Marianne hielp mij woorden te geven aan wat in mijn hoofd nog een warboel was. Marianne is rustig, kundig en stabiel. Ik beveel haar van harte aan’.

‘Dankjewel voor wie je bent voor mij en voor mij betekent! Een luisterend oor, een navigator, een eyeopener en je bent er gewoon voor mij. Heerlijk om nu zo open te staan en te ontvangen. Het gaat maar door ;)’.

‘Dankjewel voor je luisterende oren, je mee-leven en je ‘scherpe’ vragen’.

Ik wil u vragen om ook een beoordeling te schrijven op ikzoekchristelijkehulp.nl, door te klikken op deze link.

"De liefde verbindt in het verschil"
Dirk de Wachter
Schuiven naar boven